Over Stiletto Triltechniek

Stiletto Triltechniek ontwerpt, produceert en levert triltechnische constructies in grote aantallen en is in kwaliteit een van de weinige specialisten in de triltechniek in Europa. De servicedienst van Stiletto is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Stiletto Triltechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring met triltechniek en biedt oplossingen voor productieautomatisering en transport- en afvulproblematiek, onder andere in de levensmiddelenbranche, farmaceutische industrie, (land)bouw, de chemie en de verpakkingsindustrie. Toepassingen van triltechniek zijn: transport van A naar B, selecteren en positioneren van producten, kwaliteitscontrole, strooien, inklinken bij verpakkingen en doseren.

Stiletto benadert elk probleem vanuit de visie van praktische toepassing, zodat de klant ervan overtuigd kan zijn dat zijn specifieke probleem op een effectieve manier wordt opgelost. Indien nodig kan elk probleem in onze fabriek worden nagebootst. Deze tests leveren altijd meer zekerheid dan elke theoretische benadering. Stiletto ontwerpt op klantspecificatie. Aanpassingen aan de individuele wensen van de klant is in bijna alle gevallen realiseerbaar.

De triltechnische constructies die Stiletto levert zijn:

  • Transportgoten: voor het transport van A naar B, eventueel met zeefconstructie, kwaliteitscontrole, oriĆ«ntatie, verwarming, koeling of verspreiding.
  • Doseergoten: voor het doseren van producten vanuit bijvoorbeeld een silo.
  • Triltafels: voornamelijk voor het inklinken bij bulkverpakkingen waardoor er meer product in dezelfde verpakking kan of om lucht uit mallen te trillen.
  • Spiraalvoeders: voor juist positioneren van producten en/of ze in een lijn te plaatsen.
  • Transportbuizen: voor transport van A naar B in een afgesloten omgeving.
  • Schuine punt goten: voor transport van A naar B met verspreiding van het product of om de transportrichting te veranderen.