Vacature Service Engineer Tril-Equipment Purmerend

Van gereedschappen tot tril-equipment: het kan jou niet technisch genoeg zijn. Je bent dan ook het liefst lekker de hele dag bezig met techniek en klanten verder helpen. Bij Stiletto Triltechniek doe je dat ook nog eens voor de grotere bedrijven. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan nu als service engineer tril equipment!

Solliciteer nu

 

Dit ga je doen

Als service engineer volg je eerst ons interne opleidingstraject, voor zowel werkzaamheden bij onze vestiging in Purmerend als bij klanten op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk om voor de tril-equipment de onderdelen te vervaardigen. Je krijgt altijd gave opdrachten bij mooie klanten, omdat we internationaal een grote naam zijn.

Dit doe je nog meer:

 • Je inspecteert de apparatuur visueel en test en/of kalibreert het
 • Je voert onderhoud uit aan de apparatuur
 • Je werkt de ene keer in onze werkplaats en de andere keer bij klanten op locatie: lekker afwisselend dus

Dit kun je?

Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je flexibel en oplossingsgericht bent. Dat betekent dat je altijd meedenkt met je klanten en elk probleem oplost. Bijvoorbeeld door de tril-equipment net anders in te stellen of aan te passen. Wat je ook doet, je zorgt dat het nooit ten koste gaat van de kwaliteit. Want die is altijd hoog.

Verder heb je:

 • Een technische opleiding op minimaal mbo 3 (2) niveau en bij voorkeur een paar jaar ervaring in de techniek
 • Een rijbewijs B
 • Een VCA-diploma, of je wilt dit graag halen
 • Heldere communicatie skills en spreek en schrijf je prima Nederlands en het liefst ook Engels

Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk van 38 uur per week krijg je dit van ons terug:

 • Een mooi salaris tussen de €2.400 en €3.400, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en diploma’s
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, zodat je steeds meer leert en up-to-date blijft in je vakgebied
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
 • Een goede pensioenregeling

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je klaar voor mooie klanten én het vervaardigen van tril-equipment, veel afwisseling in je werk en steeds nieuwe, uitdagende opdrachten? Solliciteer dan nu als service engineer tril-equipment bij Stiletto Triltechniek. Mail je cv en motivatie naar Remon Twaalfhoven via info@stiletto.nl Heb je nog wat vragen over de functie? Bel dan Remon Twaalfhoven of Michiel de Jager op +31 (0)20 6360545. We leren je graag kennen!

Solliciteer nu

 

 

Over Stiletto Triltechniek Purmerend

Stiletto Triltechniek ontwerpt, produceert en levert triltechnische constructies in grote aantallen en is in kwaliteit een van de weinige specialisten in de triltechniek in Europa. De servicedienst van Stiletto is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Stiletto Triltechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring met triltechniek en biedt oplossingen voor productieautomatisering en transport- en afvulproblematiek, onder andere in de levensmiddelenbranche, farmaceutische industrie, (land)bouw, de chemie en de verpakkingsindustrie. Toepassingen van triltechniek zijn: transport van A naar B, selecteren en positioneren van producten, kwaliteitscontrole, strooien, inklinken bij verpakkingen en doseren.

Stiletto benadert elk probleem vanuit de visie van praktische toepassing, zodat de klant ervan overtuigd kan zijn dat zijn specifieke probleem op een effectieve manier wordt opgelost. Indien nodig kan elk probleem in onze fabriek worden nagebootst. Deze tests leveren altijd meer zekerheid dan elke theoretische benadering. Stiletto ontwerpt op klantspecificatie. Aanpassingen aan de individuele wensen van de klant is in bijna alle gevallen realiseerbaar.

De triltechnische constructies die Stiletto levert zijn:

 • Transportgoten: voor het transport van A naar B, eventueel met zeefconstructie, kwaliteitscontrole, oriëntatie, verwarming, koeling of verspreiding.
 • Doseergoten: voor het doseren van producten vanuit bijvoorbeeld een silo.
 • Triltafels: voornamelijk voor het inklinken bij bulkverpakkingen waardoor er meer product in dezelfde verpakking kan of om lucht uit mallen te trillen.
 • Spiraalvoeders: voor juist positioneren van producten en/of ze in een lijn te plaatsen.
 • Transportbuizen: voor transport van A naar B in een afgesloten omgeving.
 • Schuine punt goten: voor transport van A naar B met verspreiding van het product of om de transportrichting te veranderen.